Ден на отворените врати във Вистеон Електроникс България (за 10-ти клас)

Годишните ни партньори от Вистеон България организираха ден на отворените врати в офисите си за десетокласниците от ТУЕС като част от инициативата TUES Career Paths на АЗТУЕС.

Денят на отворените врати във Вистеон, който се проведе на 21. юни, включи обиколка на офиса, по време на която учениците успяха да видят част от разработките, върху които работят професионалистите от компанията. Те видяха презентации от екипите на OS&BSP, VW и GM, като научиха повече за позициите в тях и проектите, с които се занимават. Младите гости бяха поласкани от вниманието и възможността да задават въпроси с последвалата дискусия и останаха обнадеждени, че подобен офис и атмосфера могат да бъдат тяхното работно място в близкото бъдеще. Получи се една изключително пълноценна и ползотворна среща на ученици с професионалисти!

Вистеон е един от най-големите доставчици на автомобилна електроника на световно ниво и е единственият, който е фокусиран изключително върху кокпит електрониката. Компанията създава, проектира и произвежда високотехнологични продукти, които гарантират на водача и пътниците удоволствие от пътуването и непрекъсната свързаност на автомобила. В Софийския развоен център на Вистеон работят повече от 950 служители, ангажирани в над 30 различни проекта към момента.