Loading...

Зарежда се...

Технологично училище "Електронни системи" към Технически университет - София

Регистрирайте се!

Само с няколко клика можете да заявите присъствието си в тазгодишното издание на ТУЕС Фест. Очакваме Ви!


Какво е ТУЕС Фест

ТУЕС Фест е уникално само по себе си събитие, което представлява мащабен фестивал с десетки проекти, курсови и дипломни работи, разработени от ученици на Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет – София. През 2018 г. се проведе първото издание на ТУЕС Фест и приключи с невероятен успех. Над хиляда деца, родители и ИТ професионалисти имаха възможността да разгледат и оценят работата на учениците. За най-добрите разработки имаше и подобаващи награди.

Смятаме, че най-добрият начин да се представи училището е именно чрез успехите на хората, които то обучава. За ТУЕС връзката с ИТ бизнеса е неизбежна и основополагаща вече 30 години. Освен професионална подготовка, възпитаниците му получават и близост с професионалисти от големите компании в ИКТ сектора, които следят развитието на учениците и подкрепят редовно инициативите на ТУЕС, една от които е ТУЕС Фест.

Тази година сме готови отново да отпразнуваме труда, качествата и възможностите на туесарите. На 20-ти април 2019 г. от 10:00 до 17:00 ч. ще се проведе второто издание на събитието, за което можете да се регистрирате още сега!

Посетителите ще могат да гласуват на място за своя проект-фаворит в трите категории – Системно програмиране, Компютърни мрежи и Вградени системи и роботика. На базата на получените гласове ще бъдат определени носителите на Наградата за най-добър проект на ТУЕС Фест във всяка от категориите, като проектите ще се състезават допълнително и за специалните награди на ИТ компаниите-партньори на събитието.

Програма

Къде се намира ТУЕС

До училището се стига с автобуси 1, 3, 5, 6, 76, 84, 184, 204, 213, 305, 306 и 604, както и тролеи 5 и 8 до спирка МБАЛ Света Анна, или с метролиния М1 до станция "Младост-1".

За ТУЕС

Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет - София е специализирано технологично училище, което вече 30 години подготвя бъдещите лидери на ИТ сектора в България и отвъд. Възпитаниците на ТУЕС преминават през задълбочена и специализирана 5-годишна програма, която им позволява да се позиционират възможно най-бързо в технологичния сектор. Те са сред най-търсените и най-успешните професионалисти и предприемачи в ИТ сектора у нас и в чужбина. ТУЕС постига успехите си, благодарение на гъвкавия специализиран учебен план, тясната интеграция с Техническия университет – София, активната роля на бизнеса и на завършилите в живота на училището.

Научете повече на нашия уебсайт: www.tues.bg

Успехи