TUES REUNION 2022

Щастливи сме да споделим, че след дълго – двугодишно, прекъсване АЗТУЕС успя отново да организира и проведе TUES REUNION!

На 25.06 (събота) 2022 година към срещата на випуските се присъединиха над 125 завършили туесари!
Припомняме, че тази година официално годишнина имат випуски 2017, 2012, 2007, 2002, 1997 година.
Събитието започна в 15:00! Кики, Тедо и доброволците от настоящите туесари посрещнаха всички с малка изненада ретроспекция към завършването…
Кирилка Ангелова, изпълнителен директор на АЗТУЕС, откри туесарската среща – след кратко приветствие даде думата на нашата любима директорка – доц. д-р инж. Стела Стефанова.

  • „Така се доказва каква е силата на туеасарите, тази сила, която е обединена в АЗТУЕС. Искам да благодаря на Асоциацията на завършилите ТУЕС, на Кирилка Ангелова / изпълнителния директор на АЗТУЕС/ и най-вече на Теодор Панайотов, който е туеасар и е председател на УС на АЗТУЕС – това са хората, които генерират идеите, адресират ги към вас, а ние разчитаме на вашето знание, на вашата помощ, на вашата обратна връзка, очакваме да бъдете с нас винаги. Дай Боже да можем да изучим и вашите деца и ТУЕС да може да изучи внуците ви. Днес аз съм много разулнувана, обичам ви, много се радвам, че ви виждам и повярвайте ми – помня ви с най-хубавите моменти от вашата младост. “ – доц. д-р. инж Стела Стефанова.

С приветствено слово Анатол Френски поздрави завършилите туесари: 

  • Радвам се, че съм тук, радвам се, че ви виждам, приветствам орденското братство на ТУЕС. Аз смятам, че ние действително сме орден. Орденът на войните и на духа! Изминахме заедно дълъг път, мисля, че за годините, които прекархте в ТУЕС, действително станахте хора… и не казвам направихме ви хора, поради простата причина, че това е глупаво, човек напрактика сам става човек. Трябва само да му се помогне, по някакъв начин. И действително виждам успели хора, виждам хора изминали значителен път и продължаващи по правилния начин, както се казва напред в живота… И съм много радостен от това.


Благодарим на АЗТУЕС!
Благодарим и на годишните спонсори на АЗТУЕС: VMware, DevriX, Telelink Business Services, Ocado Technology, Appolica, M2M Services, Accedia.