Ден на отворените врати - TUES Fest

На 20-ти април 2019 г. ще се проведе отново Ден на отворените врати в Технологично училище „Електронни системи“ към ТУ-София. За втора поредна година събитието ще е под надслов „TUES Fest“ и ще следва успешния си миналогодишен формат. Ученици, завършили, преподаватели и цялото ТУЕС-общество са готови да покажат пред всички на какво са способни туесарите.

На място ще получите отговор на всички въпроси, които ви интересуват – от изискванията за прием и учебния план до това лесно ли се завършва училището и как се гради кариера с диплома от ТУЕС. Десетки доброволци – настоящи ученици и завършили, които вече имат успешна кариера в ИТ сектора зад гърба си, са на разположение да ви покажат постиженията на ТУЕС и да отговорят на въпросите ви. Можете да разгледате снимките от Деня на отворени врати през 2018 г. в галерията във Фейсбук страницата на ТУЕС и да видите също така репортажите на телевизии Европа и Bulgaria ON AIR, които отразиха събитието.

20 Април 2019 г.

20 Април 2019 г.

На 20 април 2019 г. (събота) ТУЕС ще отвори врати за бъдещите кандидати и техните родители. 

На TUES Fest са поканени родители и ученици, на които предстои да решат къде да продължат образованието си след 7 клас, както и професионалисти от ИТ компании и завършили ТУЕС. Всички те ще могат да гласуват на място за най-добрия проект в трите категории – Компютърни мрежи, Софтуер и Вградени системи и роботика. На базата на получените гласове ще бъдат определени носителите на Наградата на публиката.

Събитието ще се проведе в сградата на ТУЕС на ул. „Владимир Пашов“ №2, жк Младост 1, в района на МБАЛ „Св. Анна“.

Освен авторите на проекти, в TUES Fest ще участват и ученици, които ще демонстрират учебно съдържание по специализирани дисциплини и ще посрещат и съпътстват гостите на изложението.