ТУЕС Фест изложение на ученически проекти

На 20-ти април 2019 г. ще се проведе второто издание на фестивала-изложение на ученически проекти ТУЕС Фест. Събитието ще обедини най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, вградените микрокомпютърни системи и роботиката, разработени от ученици на Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет -София. По време на ТУЕС Фест училището ще отвори врати за родители и ученици, на които предстои да решат, къде да продължат образованието си след 7-ми клас, както и професионалисти от ИТ компании, представители на образователните институции и завършили ТУЕС.

Посетителите ще могат да гласуват на място за своя проект-фаворит в трите категории – Софтуер, Компютърни мрежи и Вградени системи и роботика. На базата на получените гласове ще бъдат определени носителите на Наградата за най-добър проект на ТУЕС Фест във всяка от категориите, като проектите ще се състезават допълнително и за специалните награди на ИТ компаниите-партньори на събитието.

Можете да разгледате снимките от ТУЕС Фест през 2018 г. в галерията във Фейсбук страницата на ТУЕС и да видите също така репортажите на телевизии Европа и Bulgaria ON AIR, които отразиха събитието.

Компютърни мрежи
20 Април 2019 г.

20 Април 2019 г.

На 20 април 2019 г. (събота) каним всички на второто издание на ТУЕС Фест - на което ще видите на най-интересните проекти на учениците от ТУЕС в областта на софтуера, компютърните мрежи, вградените микрокомпютърни системи и роботиката.

На място кандидат-гимназистите и техните родители ще могат да получат отговор на всички въпроси, които ги интересуват – от изискванията за прием и учебния план до това лесно ли се завършва училището и как се гради кариера с диплома от ТУЕС. Десетки доброволци – настоящи ученици и завършили, които вече имат успешна кариера в ИТ сектора зад гърба си, са на разположение да ви покажат постиженията на ТУЕС и да отговорят на въпросите ви.

Събитието ще се проведе в сградата на ТУЕС на ул. „Владимир Пашов“ №2, жк Младост 1, в района на МБАЛ „Св. Анна“.